top of page

/artisti

Bordea Catalin.jpg

/BORDEA

 

„Ba prea scurte, ba prea lungi, ba prea vulgare, ba prea curate. Sunt glume pe dracu să mă ia!” 

O fire modestă, cu picioarele pe pământ și un apetit pentru glume, fie vulgare, fie înțelepte. Nu uită cine este și de unde a plecat, fie că are palat sau casă la țară, el știe prea bine că nu haina îl face pe om, ci hazul.

/MICUTZU

 

„Pe mine mă sperie ca în viața asta să fi fost doar un stand-up comedian.”  

Umor și autenticitate, aceasta ar fi o descriere succintă a lui Micutzu. Dar dacă ar fi să descriem pe larg, numai naturalețea sa ar fi un întreg subiect, și chiar unul foarte dificil de comprimat. Micutzu nu ezită în a-și asuma perspectivele asupra vieții, fie că sunt abordate serios, fie umoristic. 

micutzu.jpg
Cortea

/cortea

„Am prea multă treabă ca să stau să mă descriu.” 

Familia presupune un puternic simț al responsabilității, dar mai ales un foarte bun simț al umorului.

 

Nelu Cortea știe cel mai bine ce înseamnă să transformi viața de familie în povești pline de umor și să vorbești liber despre problemele întâlnite în viața personală. 

/nicolae

 

„Nu da drumul oamenilor de calitate pentru că nimic pe lumea asta nu poți să faci singur.” 

Dacă ar fi carisma o prezență umană, cel mai probabil ar avea chipul și asemănarea lui Adrian Nicolae. Bineînțeles, nu doar carisma e de el. Să nu uităm și inteligența desăvârșită, sarcasmul stelar și mai ales ireproșabila etică a muncii. Iar de data asta nu și-a scris singur propria descriere. 

site-adrian-nicolae-edit2.png
dracea--siteee.png

/DRACEA

 

"Sunt un băiat care face stand-up." 

 La bază, maestrul Drăcea este comediant, nu “comedian” cum zic toți figuranții, dar ce e cel mai de apreciat e că se chinuie și în multe alte domenii. 

Adică face Youtube de câțiva ani și surprinzător se uită ceva oameni, prezintă tot felul de emisiuni mișto la PORC TV, are clipuri cu vloggerii ăia mari, deci ceva ceva e de capul lui.

bottom of page