top of page

Sunt calm, dar cu draci pe mine.

CLAUDIU NEGOITA

Stand up, Actorie

  • Youtube
  • Instagram

/Claudiu are 25 de ani, e născut la Focșani, învățat la Cluj și mutat în București. Așa că "sunt calm, dar cu draci pe mine", cum îi place să se descrie.

 

A absolvit Facultatea de Teatru și Film și de acolo a deprins arta de a-și imagina lucruri. Înainte să facă teatru, nu putea să-și imagineze că va fi aici. Deci pe jocuri de cuvinte, țac-pac, alea-alea, mă înțelegi?

Face stand-up de relativ puțin timp dar, cu toate astea, în urmă cu opt ani visa că e pe scenă și spune glume. Opt ani mai târziu încă n-a spus nicio glumă, dar are un sfat de spus, pare-se: „Nu uita, umorul este apanajul oamenilor inteligenți, deci nu e cazul să te superi când auzi o glumă despre **, **,** sau **. Bine, poate doar dacă vorbești despre ** în * cu **. Asta este de-a dreptul respingător.”

Claudiu este băiatul cu imaginația, tipul cu timiditatea, introvertitul cu bunul simț și două dungi în cap.

 

Lucrează într-o librărie și răsfoiește adesea cărțile lui George Carlin, apoi le-nchide la loc pentru că sunt în engleză. Măcar el a râs la gluma asta… Să fie, oare, pentru că e a lui?

El este Claudiu și, dacă vrei să îl cunoști, poți să o faci și la un show de comedie ca să vezi cât de mare poate fi un comediant mic. Sau la librărie. Închizând cărți scrise în limba engleză.

bottom of page